Brothers in arms double time Wii

Artikelnummer: 3307210415233
Artikel 100 van 119
€ 19,95
Het artikel is uitverkocht.

Brothers in Arms: Double Time is een remake van de eerste en tweede Brothers in Arms-games: Road to Hill 30 en Earned in Blood. Als sergeant Matt Baker, een paratroeper van het Amerikaanse leger, word je tijdens D-day word je achter de linies gedropt om de route veilig te maken voor de aanstormende Amerikaanse soldaten. Verder moet je als sergeant Joe Hartsock met je squad een bijdrage leveren in de strijd om Normandië te bevrijden.

Een van de kenmerken van de Brothers in Arms-games, is dat ze erg authentiek zijn. Aan de hand van officiële foto’s, kaarten, rapporten en verhalen van ooggetuigen zijn de gevechten van D-Day nauwkeurig nagebouwd. Bovendien heeft kolonel John Antal als militaire en historische raadgever meegewerkt aan deze game.

Een belangrijk aspect aan Brothers in Arms is tactiek. Je vijanden zullen voortdurend proberen je in de val te lokken door je stiekem van opzij te benaderen. Zelf zul je ook met tactiek moeten proberen je vijanden uit te schakelen. Zo kun je zelf flink op de vijand schieten terwijl je een aantal van je medesoldaten de opdracht geeft om te lopen en de vijandelijke troepen van een andere kant aan te vallen. Dankzij de bewegingssensoren in de Wii kun je alle opdrachten aan je troepen nu met echte handgebaren uitvoeren.

Snelle verzending
Verzending naar Nederland & België
Gratis verzending vanaf 70 euro
Standaard 4 maanden garantie

© 2022 - 2024 Wiikoopjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel