Michael Jackson The Experience - Wii

Spring in de wereld van Michael Jackson. Michael Jackson - The Experience bevat enkele van Michael Jackson's meest iconische liedjes in omgevingen geïnspieerd door zijn fantastische podiumvoorstellingen en muziekvideo's. Volg Michael's ritme en raak het touchscreenaan op de juiste plaatsen en het juiste moment.

Meer details

Gebruikt

€ 6.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Stap in de Schoenen van de King of Pop!

Spring in de wereld van Michael Jackson. Michael Jackson - The Experience bevat enkele van Michael Jackson's meest iconische liedjes in omgevingen geïnspieerd door zijn fantastische podiumvoorstellingen en muziekvideo's. Volg Michael's ritme en raak het touchscreenaan op de juiste plaatsen en het juiste moment. Luister naar het tempo van de muziek en sleep voorwerpen op het scherm op het ritme. Start met gemakkelijke liedjes om uiteindelijk je favoriete Michael Jackson hits te beheersen. Ontgrendel spelenderwijs nieuwe tracklists met meer liedjes en activiteiten. Voel de magie ... en Dont Stop 'Till You Get Enough!

- Moonwalk Michael Jackson's wereld binnen - Welkom in het universum van de meest succesvolle entertainer allertijden .... Feest mee op zijn muziek, zing mee met zijn onvergetelijke hits en leer uiteraard het publiek te betoveren met Michaels meest kenmerkende bewegingen!
- Dans zoals de King of Pop - Beleef mee hoe opwindend het is om net zo te bewegen als de legende, terwijl je herkenbare acts en Michael's beste danspassen uitvoert op 26 onvergetelijke nummers zoals "Billie Jean" of "Beat it"...
- Doe mee en deel het podium met maximaal 4 spelers - Ervaar de Duo Modus waarin spelers 1 tegen 1 of 2 tegen 2 uitmaken wie de grootste groove factor heeft.
- Leef als een Legende in Michael's School Modus - Heb jij danstalent? Leer Michaels moves en word de King van het feestje! Repeteer vóór de show via videotraining om Michaels meest ingewikkelde moves te oefenen en voer ze daarna uit in zijn authentieke choreografieën.
- Zing mee met Michael's grootste hits - Zing mee met de King of Pop terwijl Michaels teksten op het scherm worden getoond. .Je scoort dan wel geen punten met je stem, maar scoren doe je zeker onder vrienden!
- Van de makers van Just Dance! - Natuurlijk kun je weer alle fun, entertainment en dansgevoel verwachten die ontelbare dansers van alle leeftijden en uit alle werelddelen eerder overtuigden in Just Dance!

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out