The Legend Of Zelda - Skyward Sword + CD - Wii

The Legend of Zelda: Skyward Sword is een nieuw avontuur over de dappere Link die gewapend met zijn schild en zwaard het land moet redden van de ondergang. Natuurlijk is prinses Zelda ook weer in gevaar. Daarom mag jij de Nintendo Wii-afstandsbediening in de hand nemen om een einde aan het kwaad te maken!

Meer details

Gebruikt

€ 34.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie

Ergens in een tijd voor The Ocarina of Time, een bijna tien jaar oud Zelda-avontuur, is een avonturier met de naam Link geboren en getogen in Skyloft. Skyloft is een groep eilanden boven de wolken. Op een dag ontdekt Link het Skyward Sword. Door deze vondst belandt hij in een wereld vol kwade krachten!

De Wii-afstandsbediening en de Nunchuk-uitbreiding moeten dienen als het zwaard en schild van de hoofdpersoon Link. Het omhoog bewegen van de Nunchuk, zorgt ervoor dat het schild van Link omhoog gaat. Zwaaien met de Wii-afstandsbediening zorgt voor het zwaaien van het zwaard.

Nintendo zet de ervaring centraal. Ervaring en de gameplay van een game moeten de manier zijn om de ervaring van games te ondergaan. Nintendo verlegt deze lat met The Legend of Zelda: Skyward Sword. De vertaling van de handbeweging naar het scherm is de ook een belangrijk onderdeel van de game.

Met twee armen zwaaien, zorgt voor een grote aanval. Daarnaast kan je met het zwaard horizontaal en verticaal slaan. Ook vijanden kunnen zich aan een bepaalde kant verdedigen, waardoor de speler vanuit een tegengestelde richting moet aanvallen. Daarnaast kan je bijvoorbeeld bommen gooien of rollen. Het draaien en zwaaien van de controller is hierbij natuurlijk erg belangrijk.

Let op: The Legend of Zelda: Skyward Sword vereist een Wiimote met Wiimote Plus en een Nunchuck controller.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out