Another Code R: A Journey into Lost Memories - Wii

In Another Code R: A Journey into Lost Memories speel je wederom, net als in de vorige Another Code op de Nintendo DS, de rol van de nu zestien jaar oude Ashley Mizuki Robbins. Ashley wordt door haar vader meegenomen naar Lake Julliet, en daar ontdekt Ashley... iets... iets vaags.

Meer details

Gebruikt

€ 4.95

Dit product is niet meer op voorraad

 
Meer informatie
Ashley beseft dat ze vaker daar is geweest en dat die plek iets te maken heeft met de vroege dood van haar moeder. Ze kan het zich echter niet zo goed herinneren, en dus zal de speler Ashley moeten helpen om haar herinneringen weer boven te krijgen. Daarnaast moet het mysterie rond Project Another en de dood van Ashley's moeder worden opgelost.

Another Code R: A Journey Into Lost Memories speelt als een interactief boek. Elke pagina van dit boek is een deel van Ashley's geheugen, en jij moet zorgen dat deze pagina weer invulling krijgt. Met behulp van de Wii afstandsbediening moet je puzzels oplossen, objecten selecteren en met andere mensen praten die misschien meer weten over de dood van Ashley's moeder. Another Code R: A Journey Into Lost Memorie is een uitgebreid avontuur dat zich kan meten met de gemiddelde thriller novelle.

Ontrafel het mysterie rond de dood van je moeder!

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out