Wii fit plus - Wii

Maak kennis met Wii Fit Plus: workouts, calorieenmeter, nieuwe oefeningen en balansspellen. Altijd al gedroomd om in het comfort van je eigen huiskamer met je persoonlijke trainer aan lichaam en geest te werken? Die droom komt nu uit. Wii Fit Plus geeft het fenomeen Wii Fit een nieuwe impuls met nieuwe oefeningen voor lichaam en geest.

Meer details

Gebruikt

€ 1.95

Dit product is niet meer op voorraad
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
 
Meer informatie

Ontdek een nieuwe dimensie van de Wii Fit-ervaring en bepaal je eigen, aangepaste workout. Of kies uit workouts van 20-, 30-, of 40 minuten, afhankelijk van hoeveel tijd je hebt. Ook kun je kiezen uit gespecialiseerde workouts die zich op jouw eigen, persoonlijke fitnessdoelen richten of bepaalde gebieden aanpakken. En met de toevoeging van activiteiten als Skateboarding en Rhythm Kung Fu, kun je het Wii Balance Board weer op hele nieuwe en leuke manieren gebruiken.

- De workouts combineren de originele Wii Fit-activiteiten met een aanbod van 15 nieuwe balansspellen en zes nieuwe krachttraining- en yoga-activiteiten.
- Geef de tijd die je in je workouts wil steken aan, of kies een gebied voor persoonlijke verbetering, en Wii Fit Plus zal een aantal activiteiten voor je uitkiezen.
- Voor het eerst kun je zelf de mix van krachttraining- en yoga-oefeningen per dag bepalen. De vloeiende overgang tussen oefeningen maakt het eenvoudiger dan ooit om je dagelijkse workout te handhaven.
- Je kunt gevraagd worden om een hindernisbaan over een serie platformen te nemen, over het strand te crossen op een Segway® x2 Personal Transporter of je armen op en neer te wapperen om je humoristische personage in kippenpak te helpen zijn of haar doel te bereiken.
- Door het spelaanbod en de mogelijkheid om deze te personaliseren, wil je elke dag wel spelen. Je zult zoveel plezier hebben, dat je workouts voordat je het weet al weer voorbij zijn.
- Je kunt zien hoeveel calorieën je verbrand hebt (dit zijn schattingen) en hebt zelfs de mogelijkheid om je hond of kat te wegen.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

No products

Gratis verzending Shipping
€ 0.00 Total

Check out