Wii sports (in witte hoes) - Wii

Bereid je voor en spring midden in de actie met dit succesvolle sportspel, waaraan je al verslaafd raakt voordat je met een rennisracket hebt kunnen slaan!

Meer details

Nieuw product

€ 7.95

✓ Op voorraad. Levering binnen 1-2 werkdagen.

- +

 
Meer informatie

Sports bevat maar liefst vijf verschillende sporten die dankzij de afstandsbediening (niet meegeleverd) op intuïtieve en realistische wijze gespeeld kunnen worden. In Tennis grijpen spelers de afstandsbediening als een tennisracket en zwaaien erop los. Het spel registreert forehands, backhands, volleys, lobs, effectballen, spin en kracht, afhankelijk van hoe snel je zwaait en met welke hoek. In Baseball pak je de afstandsbediening vast als een honkbalknuppel en sla je snelle ballen van het terrein af in een honkbalwedstrijd.

In Golf loop je naar de tee, houd je de afstandsbediening vast als een golfclub en zwaai je op een natuurlijke manier om de bal op de green te krijgen. In Bowling bewegen spelers de afstandsbediening als een bowlingbal omhoog en zwaaien vervolgens met hun arm om de bal naar voren te laten rollen. In Boxing kunnen spelers hun tegenstanders ontwijken, misleiden en op een stel rake klappen trakteren.

Spelers kunnen hun eigen personages invoeren in het spel en ze opstellen tegen de personages van hun vrienden voor een persoonlijke wedstrijd. Worden spelers beter in het spel dan worden hun personages bekwamer, zodat ze precies kunnen zien hoeveel vooruitgang ze inmiddels geboekt hebben. Of je nu een sportveteraan of een nieuweling bent, Sports zorgt ervoor dat je wilt blijven spelen!

Kenmerken:

  • Speel als je eigen personage, verbeter je vaardigheden en sport je een weg naar de status van professional.

30 andere producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0.00 Total

Check out